HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁS
MESTERKURZUS

A mestertanfolyamon olyan magas szintű ismereteket sajátíthatsz el, amelyhez hasonlót a kínai orvosi egyetem hallgatói tanulnak. A képzés során megtanulhatod, hogyan állíts fel komplett diagnózist, hogyan ismerj fel a betegségeket, hogyan válaszd ki a megfelelő gyógymódot.

Az oktatás során képessé válsz felismerni a legtöbb nőgyógyászati / belgyógyászati /  neurológiai betegség okát és kezelési tervét meghatározni Kínai (TuiNa) gyógymasszázzsal és a kéztechnikák megfelelő alkalmazásával eredményesen gyógyíthatod a fentebb felsorolt betegségeket.

Ki vehet részt a képzésen?

A tanfolyam előfeltétele a Kínai orvoslás alaptanfolyamon való részvétel, de nem szükséges hozzá az alaptanfolyamon letett vizsga. Az akupresszőr végzettséggel rendelkező tanulni vágyókat is várjuk, számukra nem szükséges az alaptanfolyam elvégzése.

Az alaptanfolyam és a rá épülő mestertanfolyam tananyaga együtt lefedi az 5 éves kínai orvosi egyetem tananyagát, egyfajta esszenciaként a legfontosabb ismereteket továbbadva.

Szerezhető végzettség

A mestertanfolyamot végzettek részére oklevél kerül átadásra, TuiNa masszőr végzettséggel. Mestertanfolyamot végzett hallgatóink az ország számos pontján nyitottak önálló praxist vagy építették be a tanultakat meglévő vállalkozásukba.

Angol/német nyelvű oklevelet adunk igény szerint, amellyel számos országban közvetlenül dolgozhatsz, mint TuiNa masszőr néhány országban a megszerezett tudásoddal már csak különbözteti vizsgát kell tenned, hogy dolgozhass, egyéb iskolát nem kell elvégezned.

Tanfolyam időpontok

2023

Jelentkezés

TANFOLYAM DÍJA

Április 14-ig.
500 000 Ft
  • 100 000 Ft regisztrációs díj fizetésével foglalható a részvétel.

Tanulóink véleménye

Oktatási helyszín

Medical Healing Point
1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 6.

  • 1-es metróval a Kodály köröndtől pár perc sétára, 4-6-os villamos Oktogon megállójától pedig kb. 10 perc sétára található
  • Ha autóval érkezel, akkor a környező utcákban van parkolási lehetőség, de a legközelebbi mélygarázst a Westend City Center bevásárlóközpontban találod, ami körülbelül 15 perces sétára van az oktatási helyszíntől.

Kérdésem van, szeretnék többet tudni!