Családállítás - a változás most kezdődik!

2024.06.22. 9:00- 18:00

Az ember nem is gondolná, hogy családi háttere mekkora hatással van a saját, vagy gyermekei állapotára, egészségére. Pedig a család egy élő, interaktív rendszer. Zavar esetén bármelyik családtagnál megjelenhetnek életvezetési problémák, mentális vagy fizikai tünetek, és ilyenkor az illető nem is tudja, tünetével mit vagy miért jelez, de jelez. Ilyen esetekben az orvosi kezelések sem mindig hoznak tartós eredményeket, így feltétlenül érdemes megvizsgálni a családi hátteret.
Ha a családrendszerben sikerül helyreállítani az egyensúlyt, a tünet megszűnhet.

Fontos megjegyezni! A módszer nem helyettesíti sem az orvosi, sem a pszichoterápiás kezeléseket, de együttműködve, hathatós változásokat eredményezhet.

Mely esetekben ajánlott?

A sok különböző témájú és hátterű eset, többoldalú megdolgozást és oldást hozhat mindannyiunk számára, azoknak is, akik elakadásaikra állítanak és azoknak is, akik segítőként vesznek részt.

Szeretettel ajánlom minden változni kívánó, önmagáért felelősséget vállaló, úton lévőnek.

A családállítást tartja

Gáspár Erzsébet

Húsz évvel ezelőtt, – akkori életemben nem érezvén magam komfortosan -, hatalmas útkeresésben voltam, és megoldást keresve, találkoztam a családállítással és a kineziológiával.  Olyan reveláció erejű felismeréseket és radikális változásokat hoztak az életemben, hogy rögtön tudtam, ez az, ami érdekel, ami az én utam, és hamarosan egy kineziológia képzésen találtam magam. A klasszikus ágakon pallérozódva, – One Brain, TFH, aminek oktatója is lettem -, sajátítottam el a szakma eszközeit, majd a Neuroenergetikai  kineziológiára specializálódtam, és a LEAP ágából nemzetközi szakvizsgát is tettem. 

 A családállítás egy ideig, rendszeres önmunka keretében, felhasználói szinten volt jelen az életemben, de aztán végre megtalálva a megfelelő képzőhelyet, – Dr. Agócs Gabriella pszichiáter és Farkas Zita pszichológus vezetésével -, Integrál szemléletű családállító lettem.  Azóta, egyéni és csoportos családállításokat is vezetek.

S noha korábbi életemet hátrahagyva – 25 évig a színház világában dolgoztam -, végérvényesen pályát módosítottam, az ott eltöltött idő nem telt hiába, jelenlegi munkámban jelentős előnyt jelentenek az ott megszerzett képességek, mint pl. a fizikai, lelki állékonyság, a tartós, koncentrált figyelem, a széles térlátás, a ráhangolódás, a gesztusok, mimikák észlelésének, értelemzésének képessége. Igazi kiképzőtábor volt, bár a jelentőségének, – a későbbiekre nézve-, még nem voltam tudatában. Abban is nagy tanítás volt, hogy megtapasztalhattam, milyen problémákat tud okozni, amikor az ember nem a saját életéhez kapcsolódik. Több módon is megnyilvánuló kiegyensúlyozatlanságom okát kutatva, kiderült, – a családállításnak köszönhetően -, hogy egy családtagom, meg nem valósult célját akartam szeretetből sikerre vinni, a saját sorsfeladatom helyett. De így legalább elmondhatom azt is, hogy erős belső megélésem, tapasztalatom van abban is, milyen katartikusan felszabadító erejű, – amikor rendezve a hierarchikus családi viszonyokat, az elhangolódást -, az ember végre a saját életét éli és a saját pályájára áll. Hasonló felszabadultságot, megtapasztalást kívánok mindenkinek.

Szeretettel várlak családállító csoportjaimon, ha elérkezettnek látod az időt.

Mikor és hol lesz?

Időpont: 2024. június 22-én szombaton, 9:00-tól 18:00 óráig.

A workshopot a Medical Healing Point Egészségközpontban tartjuk.

Cím: 1024, Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/A

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel : 4-es 6-os villamossal vagy az 2-es metróval a Széll Kálmán tértől 10 perc sétára; 56-os, 59-es, 56A-os, 59B-es, 61-es, 61B-s villamossal a Nyúl utcai megállótól 1-2 perc sétára, a Nyúl utcai buszmegállótól 1-2 perc sétára: 5, 91, 155, 156 buszok.
A parkolás az utcán díjköteles, és érdemes pár perccel korábban érkezni, hogy legyen idő a parkolóhely keresésre. Jó hírünk, hogy az Egészségközpont épülete alatt a teremgarázsban rendelkezésre áll 10 parkolóhely, viszont a parkolási szándékot kérjük előre jelezni az időpontfoglaláskor. Parkolási díj: 500Ft/óra

 

Mennyibe kerül?
(2024.06.22.)

Családállítás

Segítőknek
10 000 Ft/ nap
  •  

Családállítás

Állítóknak
40 000 Ft/ nap
  •  

Jegyet vásárolni csak ezen az oldalon, a Jelentkezem gombra kattintással lehetséges.

Kérdésed van?

Ha kérdésed van, keresd bátran Simon Annát:

Telefonon: +36 20 390 5279

Emailen: [email protected]

Családállítás