Itt találod meg minden olyan korábbi előadásunk felvételét, ami rögzítésre került. Előadásaink főként az egészséges életmód, a prevenció köré épülnek, és különböző szakemberek álláspontját, tanácsait, tippjeit-trükkjeit, terápiás megoldásait hallhatjátok benne.

Teaházi beszélgetések 1. rész - Papp János vendége: Repcsák Regina dietetikus

        Új online sorozatunkban Papp János  minden hónapban más kiemelkedő tudású szakértő részvételével járja végig a testi-lelki egészségmegőrzés témakörét. Először Repcsák Regina csatlakozott hozzá, aki a Medical Healing Point dietetikusaként a táplálkozás oldaláról közelíti meg az egészségmegőrzés lehetőségeit. A beszélgetés után szakértőink válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

Teaházi beszélgetések 1. rész - Papp János vendége: Béres Krisztina dietetikus

 Ez alkalommal Béres Krisztina csatlakozik hozzá, akivel a sikertelen életmódváltás és a fogyásra való képtelenség lehetséges okait, és terápiás lehetőségeit járják végig. Tudtad, hogy az elhízás népbetegség, és ez minket magyarokat különösen érint, hiszen világszinten az ötödik, Európán belül pedig a legelhízottabb nemzet vagyunk? Az elkeserítő statisztika ellenére igenis sok mindent tehetünk a saját egészségünkért, optimális testsúlyunk eléréséért, és ezt érdemes a kiváltó okoknál kezdeni, hiszen a sikertelen életmódváltás mögött gyakran szervi elváltozások húzódhatnak meg.