Alexander-technika alkalmazása a fülzúgás kezelésében

Hamarosan...

A testünkben jól érezni magukat kihívást jelent, különösen akkor, ha a fülzúgás kísérő kellemetlen tünetek az életminőségünkre is hatással lehetnek. Ilyen például a stressz és szorongás, és az ezzel járó fizikai feszültség, különösképpen a nyak körüli izom feszültsége, ami az egész testünkre hatással van. Testszerte káros testhasználati szokásokat alakítunk ki öntudatlanul, és nem tudjuk, hogyan ismerjük fel és engedjük el azokat.

Az Alexander-technika segít tudatosítani hogyan érzékeljük, észleljük mentális és fizikai megszokásainkat, amik a fej, nyak és hát izmainak feszülését okozzák, amik végeredményképpen hatással lehetnek a fülzúgás tüneteire. A fülzúgás kezelésében azért hasznos az Alexander-technika alkalmazása, mert a koordinált és szabad használat enyhítheti a fülek körüli feszültséget, ezáltal csökkenhető vagy akár meg is szüntethető azt irritáló hanghatás.

Kiknek ajánljuk?

Ez a kurzus betekintést nyújt a testtudatosság alapelveibe az Alexander-technika eszközeinek felhasználásával. Többek között azt sajátíthatjuk el, hogy hogyan engedjük el a helyi feszülést, a helytelen tartást, amelyek akadályozzák az állkapocsízület, nyakcsigolyák és a gerinc szabadságát. Az Alexander-technika alapelvei lényegesen gazdagítanak bármilyen testnevelés gyakorlatot, sőt alapjait képezheti egyedi mozgásgyakorlatoknak, ezért a kurzus során szerzett tapasztalatainkat integrálni fogjuk egyensúly és fülzúgás csökkentésére alkalmazott tornagyakorlatokban.

Mikor és hol lesz?

Időpont, amelyre lehet még jelentkezni: 2024. április 6. szombat 9:00-12:00

A workshopot a Medical Healing Point Egészségközpontban tartjuk.

Cím: 1024, Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/A

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel : 4-es 6-os villamossal vagy az 2-es metróval a Széll Kálmán tértől 10 perc sétára; 56-os, 59-es, 56A-os, 59B-es, 61-es, 61B-s villamossal a Nyúl utcai megállótól 1-2 perc sétára, a Nyúl utcai buszmegállótól 1-2 perc sétára: 5, 91, 155, 156 buszok.
A parkolás az utcán díjköteles, és érdemes pár perccel korábban érkezni, hogy legyen idő a parkolóhely keresésre. Jó hírünk, hogy az Egészségközpont épülete alatt a teremgarázsban rendelkezésre áll 10 parkolóhely, viszont a parkolási szándékot kérjük előre jelezni az időpontfoglaláskor. Parkolási díj: 500Ft/óra

 

Mennyibe kerül?

Alexander-technika alkalmazása a fülzúgás kezelésében

workshop
15 000 Ft
  •  

Jegyet vásárolni csak ezen az oldalon, a Jelentkezem gombra kattintással lehetséges.

Az egy napos kurzus tudásbővítésre és kiegészítő információk szerzésére alkalmas, nem helyettesíti az egyénre szabott ellátást.

Kérdésed van?

Ha kérdésed van, keresd bátran Simon Annát:

Telefonon: +36 20 390 5279

Emailen: [email protected]

Alexander workshop