A tanfolyamról röviden

A gerincprotokoll eljárás egy egyedülálló magyar fejlesztésű kezeléssor, melyet Papp János intézményünk oktatója, a Medical Healing Point Egészségközpont vezető hagyományos kínai orvosa hozott létre. 

A protokoll eljárások ötvözik a modern nyugati oszteopátia, és a hagyományos kínai orvoslás manuálterápiás módszereit. A meghatározott sorrendben végzett lazító és nyújtó fogások, valamint a kinesiotape és a fülakupunktúra együttes alkalmazása biztosítja a gyors és eredményes gyógyulást. A három napos tanfolyamot követően tanulóink képessé válnak arra, hogy pontosan meg tudják állapítani, mi okozza a problémát, a fájdalmat, és hogyan lehet ezen az állapoton a leghatékonyabban segíteni.

kinek ajánljuk?

A tanfolyamnak nincs előfeltétele.
Olyan masszőröknek, gyógytornászoknak, manuálterapeutáknak és természetgyógyászoknak ajánljuk elsősorban, akik szeretnék a meglévő technikáikat fejleszteni, elmélyíteni, hozzáadni a kezelési protokolljukhoz.

Tapasztalataink szerint a protokoll kezelések alkalmazása jelentősen megnövelte hallgatóink korábbi bevételeit, hiszen egyes panaszokat akár 80%-os javulást előidézve tudtak kezelni.  

tanfolyami időpontok, jelentkezés

2022 ősszel várható a tanfolyam indulása.

Részvételi szándékodat, érdeklődésedet kérlek jelezd felénk az [email protected] e-mail címen, hogy időben értesíteni tudjunk a tanfolyam pontos indulásáról és menetéről.

Jelentkezéskor kérjük add meg a teljes nevedet, számlázási címedet, telefonszámodat.

További információ, kérdés esetén hívj minket a +36 1 444 9011-es telefonszámon (5-ös mellék).

Fizetési feltételek

Regisztrációs díj: 45.000 Ft, ami beleszámít a tanfolyam díjába (ezt jelentkezéskor kérjük befizetni)
A regisztrációs díjat nem áll módunkban vissza, azonban beszámítható más tanfolyamba.

A tanfolyam teljes díja: 195.000 Ft.
A regisztrációs díj után fennmaradó összeget kell fizetned, tehát 150.000 Ft-ot.

Részletfizetési lehetőség a protokoll tanfolyamok esetében nincs.

szerezhető végzettség

A tanfolyam elvégzését követően emléklapot adunk át – igény szerint angol/német nyelven is. 

A Nyakprotokoll tanfolyamot végzett masszőr a 960404 szakmakód (Képesítéshez nem kötött fizikai közérzetet javító szolgáltatás) alatt saját vállalkozást indíthat.

"Azért fontosak ezek a képzések, mert nagy részletességgel tanulunk olyan speciális módszereket, fogásokat, eddig nem tanult masszázstechnikát, melyek a gyógymasszőr képzés alatt szóba se kerültek. Mint minden szakmában, itt is sok olyan apró kidolgozott kezelési sorrend van, amit csak így, ilyen képzéseken lehet elsajátítani. Napi szinten alkalmazom az itt megtanultakat, vendégeim nagy megelégedésére. (Levente)

Levente

gyógymasszőr

Képzési helyszín:

Medical Healing Point
1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 6.

  • 1-es metróval a Kodály köröndtől pár perc sétára, 4-6-os villamos Oktogon megállójától pedig kb. 10 perc sétára található
  • Ha autóval érkezel, akkor a környező utcákban van parkolási lehetőség, de a legközelebbi mélygarázst a Westend City Center bevásárlóközpontban találod, ami körülbelül 15 perces sétára van az oktatási helyszíntől.