fbpx
06-30-630-6396 [email protected]

A tanfolyamról röviden

A gerincprotokoll eljárás egy egyedülálló magyar fejlesztésű kezeléssor, melyet Papp János intézményünk oktatója, a Medical Healing Point Egészségközpont vezető hagyományos kínai orvosa hozott létre. 

A protokoll eljárások ötvözik a modern nyugati oszteopátia, és a hagyományos kínai orvoslás manuálterápiás módszereit. A meghatározott sorrendben végzett lazító és nyújtó fogások, valamint a kinesiotape és a fülakupunktúra együttes alkalmazása biztosítja a gyors és eredményes gyógyulást. A három napos tanfolyamot követően tanulóink képessé válnak arra, hogy pontosan meg tudják állapítani, mi okozza a problémát, a fájdalmat, és hogyan lehet ezen az állapoton a leghatékonyabban segíteni

kinek ajánljuk?

A tanfolyamnak megkezdésének nincs előfeltétele.
Olyan masszőröknek, gyógytornászoknak, manuálterapeutáknak és természetgyógyászoknak ajánljuk elsősorban, akik szeretnék a meglévő technikáikat fejleszteni, elmélyíteni, hozzáadni a kezelési protokolljukhoz.

Tapasztalataink szerint a protokoll kezelések alkalmazása jelentősen megnövelte hallgatóink korábbi bevételeit, hiszen egyes panaszokat akár 80%-os javulást előidézve tudtak kezelni.  

tanfolyami időpontok

2021 – tavaszi félév

1.
február
6-7
2.
március
6-7.

Az oktatási napok 9 órakor kezdődnek és 16 óráig tartanak, egy ebédszünettel, illetve délelőtt és délután egy-egy rövid szünettel. A pontos kezdés érdekében kérjük, érkezz legalább 10 perccel korábban. 

Fizetési feltételek

Regisztrációs díj: 30.000, ami beleszámít a tanfolyam díjába (ezt jelentkezéskor kérjük befizetni)
A regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni, azonban beszámítható más tanfolyamba.

Egyösszegben:
A tanfolyam teljes díja (egyösszegben történő befizetés esetén) 130.000 Ft.
Egyösszegű fizetés esetén csak a regisztrációs díj után fennmaradó összeget kell fizetned, tehát 100.000 Ft-ot)

Részletfizetési lehetőség a protokoll tanfolyamok esetében nincs.

szerezhető végzettség

A tanfolyam elvégzését követően emléklapot adunk át – igény szerint angol/német nyelven is. 

A Derékprotokoll tanfolyamot végzett masszőr a 960404 szakmakód (Képesítéshez nem kötött fizikai közérzetet javító szolgáltatás) alatt saját vállalkozást indíthat.

jelentkezés

Amennyiben cégre kéred a számlát, kérlek azt is jelöld

A tanfolyam indulásáig hátralévő idő:

  • 00nap
  • 00óra
  • 00perc

"Gyógymasszőrként dolgozva látom, tapasztalom a nyugati masszázsok korlátait, hiányosságait. Ennek egyik oka az, hogy a nyugati gyógyászatból hiányzik a holisztikus emberszemlélet. A Derékprotokoll tanfolyamon nem csak egy technikából álló sorozatot tanultam, hanem új lehetőségeket a hatékonyabb gyógyításra. Ugyan alkalmazottként a munkahelyemen nem tudom alkalmazni a teljes rendszert, néhány technikát be tudok vinni ezekbe a rövid kezelésekbe; de a privát vemdégaim körében folyamatosan használom. A visszajelzés mindig pozitív. 

András

gyógymasszőr

Képzési helyszín:

Medical Healing Point
1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 6.

M1 földalatti: Kodály körönd
105 busz: Kodály körönd
72-es trolibusz: Szinyei Merse Pál utca