REHABILITÁCIÓS TRÉNING

Szabadulj meg a mozgásszervi fájdalomtól és élj újra teljes életet!

"Mindennap megmosod a fogad, hogy megelőzd a lepedék lerakódását - ugyanígy mindennap >>meg kell csutakolnod<< az izmaidat is, hogy elkerülhesd a mocsok felhalmozódását." - Cassidy Philips

2024. május 11. szombat 14:00-17:00

A rehabilitációs tréningen mélyrehatóan elsajátíthatunk olyan stabilizáló, mobilizációs gyakorlatokat, amelyeket aztán a mindennapokban alkalmazhatunk akár otthon, akár irodában, ezenkívül elsajátítjuk a szivacshengerezés használatát is, feltérképezve annak pozitív hatásait a testünk mozgékonyságára, hajlékonyságára és teljesítményére.

A workshop felépítése

Kiknek ajánljuk?

Viszont javasoljuk az előzetes konzultációt orvosával, ha súlyos gerincproblémával küzd vagy friss sérüléssel rendelkezik vagy csontritkulásban szenved vagy várandós.

Aki tartja a workshopot:

Szabados Emese, Pre- és rehabilitációs tréner, TripleX elit gerinctréner

„Az elmúlt években számos kihívás és változás érintette az életemet. Az egészségügyi problémáktól a személyes válságokig terjedő események ellenére sosem adtam fel a magammal szembeni elkötelezettségemet. Az életmódváltás útján hiszem, hogy a testünk megérdemli a gondoskodást, és szakértő támogatásra van szükségünk. 13 éves tréneri tapasztalatom alapján segítek azoknak, akik hasonló utat járnak be. Az egészséges életmód számomra nem csupán testmozgást és helyes táplálkozást jelent, hanem a teljes egészségi állapot figyelembevételét is. A változások és fejlődés mindannyiunk számára elérhetőek, ezt a pozitív irányt követem mind a tréneri tevékenységem, mind a személyes fejlődésem terén.”

Mikor és hol lesz?

Dátum és Időpont: 2024. május 11. szombat 14:00-17:00

Helyszín: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/A

Kérjük, hozz magaddal kényelmes, sportos ruházatot!

Megközelítés: Tömegközlekedéssel : 4-es 6-os villamossal vagy az 2-es metróval a Széll Kálmán tértől 10 perc sétára; 56-os, 59-es, 56A-os, 59B-es, 61-es, 61B-s villamossal a Nyúl utcai megállótól 1-2 perc sétára, a Nyúl utcai buszmegállótól 1-2 perc sétára: 5, 91, 155, 156 buszok.
A parkolás az utcán díjköteles, és érdemes pár perccel korábban érkezni, hogy legyen idő a parkolóhely keresésre. Jó hírünk, hogy az Egészségközpont épülete alatt a teremgarázsban rendelkezésre áll 10 parkolóhely, viszont a parkolási szándékot kérjük előre jelezni az időpontfoglaláskor. Parkolási díj: 500Ft/óra

 

Mennyibe kerül?

Rehabilitációs tréning

májusi workshop
15 000 Ft
  •  

Jegyet vásárolni csak ezen az oldalon, a Jelentkezem gombra kattintással lehetséges.

Az egy napos kurzus tudásbővítésre és kiegészítő információk szerzésére alkalmas, nem helyettesíti az egyénre szabott ellátást.

Kérdésed van?

Ha kérdésed van, keresd bátran  Simon Annát:

Telefonon: +36 20 390 5279

Emailen: [email protected]

Rehabilitációs tréning workshop