A rajzok mesélnek

2024. március 8. péntek 14:00-tól 19:00-ig minden félórában

Mi foglalkoztat a hétköznapokban? Mi okozhat stresszt? Mi rejlik a fizikai tünetek mögött? Lehet, hogy a kezed másképp meséli el, mint a gondolataid.

Rajzoláskor agyunk kreatív területeit aktivizáljuk, amelyek nem csak az alkotáshoz kapcsolódnak, hanem az átélésekhez, az érzelmekhez és a szimbolikus gondolkodáshoz is. Ez egy egészen másfajta működésmód, mint a racionális ok-okozati gondolkodás, de egyáltalán nem jelentéktelenebb. Enélkül a működésünk nélkül kiszámítható „robotgépek” lennénk. Tehát a kreatív, játékos részünk ugyanúgy részt vesz minden döntésünkben és cselekedetünkben, és ő adja az egyediségünket is.

Mi történik a workshopon?

A 6 kockás rajzteszt gyors képet adhat működésünknek erről az oldaláról. 30 percben ránézhetünk arra, hogy téged mi foglalkoztat a jelenben, hogyan kapcsolódsz a világhoz, hogyan éled meg önmagad, miben akadályozod magad. Lehet, hogy a rajzodban találkozol olyan dolgokkal, amiket még nem tudtál magadról. Az is lehet, hogy mindennek a tudatában vagy, akkor megerősítést kaphatsz arról, hogy jól látod a önmagad.

Mindenki tud rajzolni. A teszthez nem szükséges sem kézügyesség, sem rajztehetség. Az elemzéshez még előny is lehet, ha nem tanult sémákat használsz, hanem a valóság olvasható ki a „kezedből”.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen a 6 kockás rövid teszt, mit tud megmutatni számodra a rajzod, várlak szeretettel egy 30 perces foglalkozásra.

Jelentkezés

Jelentkezni és időpontot egyeztetni Hirsch Zsanettnél lehet a +36302299534-es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen. A jelentkezés a foglalkozás díjának befizetésével együtt érvényes.

Rajzelemzés

Workshop
8 000 Ft
  •  

A workshopot tartja

Asztalos Edit neuro-kineziológus

Segítői tanulmányaimat kineziológiával kezdtem 2005-ben, elvégeztem minden Magyarországon elérhető ágát. De ezzel csak fokozódott a keresésem abban, hogy hogyan tudom mások és magam számára is még jobban feltárni az érzelmi elakadásokat. Amerre jártam és ami nekem bevált, azt el is végeztem, így követték egymást sorban az energiagyógyászat, az asztrológia, a családállítás és a munka a szimbólumokkal. 2012 óta lehetőségem nyílt külföldi oktatók alkalmazott fiziológiai és kineziológiai rendszereibe is betekintést nyerni, azóta ezekkel a módszerekkel szeretek leginkább dolgozni. Jelenleg online tanulok olyan ausztráliai és olasz kutatóktól, akik a legkorszerűbb nyugati egészségügyi kutatási eredményeket ültetik át a hagyományos kínai orvoslás eszközeivel megközelíthető energetikai és érzelmi stresszkezelési technikákra. Tapasztalataim szerint hatékonyabb a javulás, ha egy probléma megoldásához a teljes képet nézzük, azaz ha egy testi tünethez a lelki aspektusokat, valamint a gondolkodási és hitrendszeri mintákat is láthatóvá tesszük.

Mikor és hol lesz?

Időpont: 2024. március 8. péntek 14:00-tól 19:00-ig minden félórában.

A workshopot a Medical Healing Point Egészségközpontban tartjuk.

Cím: 1024, Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/A

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel : 4-es 6-os villamossal vagy az 2-es metróval a Széll Kálmán tértől 10 perc sétára; 56-os, 59-es, 56A-os, 59B-es, 61-es, 61B-s villamossal a Nyúl utcai megállótól 1-2 perc sétára, a Nyúl utcai buszmegállótól 1-2 perc sétára: 5, 91, 155, 156 buszok.
A parkolás az utcán díjköteles, és érdemes pár perccel korábban érkezni, hogy legyen idő a parkolóhely keresésre. Jó hírünk, hogy az Egészségközpont épülete alatt a teremgarázsban rendelkezésre áll 10 parkolóhely, viszont a parkolási szándékot kérjük előre jelezni az időpontfoglaláskor. Parkolási díj: 500Ft/óra