Inzulinrezisztencia és pajzsmirigy problémák megoldása a Hagyományos Kínai Orvoslásban

Az inzulinrezisztencia és/vagy a pajzsmirigy problémák a modern társadalmak közel 60%-át érintik, nőket és férfiakat egyaránt. Mindkét területen sok, egymásnak akár ellent is mondó kezelési mód szerepel a hivatalos ajánlásokban, a szénhidrátok teljes elhagyásán keresztül a ketogén étrenden át a gluténmentes táplálkozásig. De vajon kizárólag a táplálkozásunk a felelős-e ezekért a betegségekért?

Papp János Phd.Dr.hc és Iglói-Syversen Nóra közös előadása!

Az IR alig 15-20 éves tudományágként van jelen. Korábban csupán a diabétesz 1-es és 2-es típusát regisztrálták, a pajzsmirigy alulműködését pedig szinte teljesen figyelmen kívül hagyták. Az utóbbi években azonban elszabadult a pokol. Lassan nem csak minden második, de inkább minden másfeledik ember van az IR-nek vagy a pajzsmirigy alulműködésnek egy kezdeti vagy már előrehaladottabb fázisában.

A táplálkozási és gyógyszeres ajánlásokban megtalálható rengeteg természetes és szintetikus megoldás útvesztőjében Papp János Phd.Dr.hc segítségével a következő kérdésekre adunk választ:

  • – elkerülhető-e természetes módon egy IR-es számára a diabétesz kialakulása? Egyáltalán elkerülhető-e az IR kialakulása a modern táplálkozás mellett?
  • – milyen kockázatai vannak más egészségügyi területen egy IR-es/ pajzsmirigy problémás betegnek és milyen mértékben befolyásolja az egészséges magzat megfoganását és fejlődését?
  • – hatásos-e a 160 grammos diéta?
  • – a jelenleg használt szintetikus gyógyszereknek milyen, azonos hatásfokú és természetes alternatíváik vannak?
  • – milyen természetes megoldások vannak az autoimmun folyamatok gyógyítására?
  • – milyen életmódbeli változtatásokkal támogathatjuk meg hormonrendszerünket, hogy beinduljanak a szervezet öngyógyító folyamatai?

 

Az előadás második felében kérdezési lehetőséget is biztosítunk.

A résztvevőket egy 20%-os, HKO kivizsgálásra beváltható utalvánnyal ajándékozzuk meg, melynek értéke 2400 Ft. Az utalvány készpénzre nem váltható.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Az előadást tartja: Papp János Phd.Dr.hc Medical Healing Point Egészségközpont vezető hagyományos kínai orvosa és Iglói-Syversen Nóra hormonegyensúly-terapeuta, 

Időpont: 2018. október 9. 19:00-20:30

Jelentkezés ITT