Mellékvese támogatás a cirkadián ciklus segítségével

Biológiai ritmus, cirkadián ciklus, kínai szervóra – azaz mikor érdemes felkelni, nyugovóra térni vagy mikorra érdemes az étkezéseinket időzíteni, hogy az a szervezetünk számára a lehető legegészségesebb legyen és egész nap energikusak legyünk.
Szabó Gál Bence és Papp János Phd.Dr.hc közös előadása.

Mindannyiunk számára ismerősek az alábbi fogalmak: tavaszi fáradtság és tisztítókúra, nyári szénanátha,  téli raktározás, őszi-téli nátha, influenza. Lehetséges, hogy van egyetlen közös mozgatórugója ezeknek a jelenségeknek? Létezik, hogy több ezer évvel ezelőtt már tudták, hogy az emberi szervezetnek van egy olyan működési ciklusa, mely mindent meghatároz? A modern életvitelhez képes-e genetikailag és energetikailag alkalmazkodni az emberi test?

Előadásuk során Szabó Gál Bence, a GAL étrendkiegészítők tudományos fejlesztője és Papp János Phd.Dr.hc hagyományos kínai orvos közösen keresik a választ arra, hogy:

  • – hogyan állítható vissza a szervezet eltolódott bioenergetikai egyensúlya a mellékvese támogatásán keresztül?
  • mit tehetünk a hétköznapokban a legyengült mellékvesénk megerősítésére és hogyan segíthetjük energiájának megmaradását?
  • – mi a teendő, ha éjszakai műszakban dolgozunk és a cirkadián ciklus alapjaiban borul fel az életvitelnek köszönhetően?
  • – hogyan hat a mellékvese gyengesége és a cirkadián ciklus felborulása pszichés állapotunkra? Hogyan előzhető meg/állítható vissza a téli depresszió, az általános kedvtelenség, motiválatlanság?
  • – hogyan kapcsolódik a mellékvese gyengesége a kóros fáradtsághoz, a kávé-és cukorfüggőséghez, a női-és férfi hormonrendszer egyensúlyának eltolódásához, a meddőséghez?
  • – hogyan előzhetők meg az immunrendszert megtámadó téli vírusos-bakterális betegségek természetesen vagy hogyan gyógyulhatunk fel belőlük minél gyorsabban?

Az előadás második felében kérdezési lehetőséget is biztosítunk.

A résztvevőket egy 20%-os, HKO kivizsgálásra beváltható utalvánnyal ajándékozzuk meg, melynek értéke 2400 Ft. Az utalvány készpénzre nem váltható.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Az előadást tartja: Szabó Gál Bence, a GAL étrendkiegészítők tudományos fejlesztője és Papp János Phd.Dr.hc, a Medical Healing Point Egészségközpont vezető hagyományos kínai orvosa

Időpont: 2018.11.20. 19:00-20:30

Helyszín: Magnet ház, Budapest, Andrássy út 98, 1062, Juhar terem

Jelentkezés: https://goo.gl/forms/g6MkSJK55ex9x9Up2

Kérjük, érkezz 10-15 perccel korábban, hogy az előadást pontosan kezdhessük.

Az előadáson képi és hangfelvétel készül!
Kérjük, ennek tudatában jelentkezz, a helyszíni regisztrációs íven az aláírásoddal el is kell fogadnod ezt a belépéshez.

Kis kiegészítés Szabó Gál Bencétől az előadás anyagához 🙂