A tanfolyamról röviden

A vizsgafelkészítőn lehetőséged nyílik szakképzett oktatónknak feltenni kérdéseid, átbeszélni a vizsgához szükséges tudásanyagot, megérteni mindazt, amit eddig nem magyaráztak el érthetően. 

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a résztvevőket teljeskörűen felkészítsük az ÁEEK vizsgára és a természetgyógyászati munkájukhoz minél átfogóbb, részletesebb ismeretanyagot biztosítsunk.

Az ÁEEK vizsgára jelentkezés feltétele továbbá, egy Életmód táborban való részvétel, melyet a saját táborunkban biztosítunk (az Életmódtáborról bővebben ITT olvashatsz)

kinek ajánljuk?

A tanfolyamot mindenkinek ajánljuk, akik természetgyógyászattal szeretnének foglalkozni és az ehhez szükséges vizsga előtt állnak.

tanfolyami időpontok

2020-as időpontjaink:
(a tanfolyam 1 napos)

1.
január
18.
2.
március
14.
3.
augusztus
15.
4.
október
10.

Az oktatási napok 9 órakor kezdődnek és 16 óráig tartanak, egy ebédszünettel, illetve délelőtt és délután egy-egy rövid szünettel. A pontos kezdés érdekében kérjük, érkezz legalább 10 perccel korábban. 

Fizetési feltételek

A tanfolyam díja: 15.000 Ft, amelyet a választott tanfolyami időpont előtt legkésőbb két héttel kérünk befizetni a helyszínen nyitvatartási időben készpénzben vagy pedig előre utalással. 

szerezhető végzettség

A tanfolyam elvégzését követően igazolást adunk, mellyel tanuló az ÁEEK által szervezett írásbeli vizsgára jelentkezhet.

jelentkezés

Amennyiben cégre kéred a számlát, kérlek azt is jelöld

A tanfolyam indulásáig hátralévő idő:

  • 00nap
  • 00óra
  • 00perc

"A természetgyógyász vizsgám előtt jó volt átbeszélni a teljes témakört, így sokkal magabiztosabban tudtam nekifutni a megmérettetésnek. A vizsgát sikeresen teljesítettem, amiben hatalmas szerepet játszott, hogy nem csak a kérdésekre tanultam meg a választ, hanem átfogóan meg is értettem, miről szól a természetgyógyászat."

Szandra

természetgyógyász

Képzési helyszín:

Medical Healing Point
1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 6.

M1 földalatti: Kodály körönd
105 busz: Kodály körönd
72-es trolibusz: Szinyei Merse Pál utca