A tanfolyamról röviden

A tanfolyamon elsajátíthatod az emberi test anatómiáját, élettanát és kórélettanát. Kiváló lehetőség mindenkinek, aki az egészségügyi ismereteit szeretné megalapozni vagy bővíteni, esetleg feleleveníteni a munkájához szükséges tudást.

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a résztvevőket teljeskörűen felkészítsük az ÁEEK vizsgára és a természetgyógyászati munkájukhoz minél átfogóbb, részletesebb ismeretanyagot biztosítsunk.

Az ÁEEK vizsgára jelentkezés feltétele továbbá, egy Életmód táborban való részvétel, melyet a saját táborunkban biztosítunk (az Életmódtáborról bővebben ITT olvashatsz)

kinek ajánljuk?

A tanfolyam tökéletes azoknak, akik hivatásszerűen természetgyógyászattal szeretnének foglalkozni, de nem rendelkeznek az ehhez szükséges egészségügyi végzettséggel. 

tanfolyami időpontok

2020-as időpontjaink:
(a tanfolyam 2 napos)

1.
január
11-12.
2.
március
7-8.
3.
augusztus
8-9.
4.
október
3-4.

Az oktatási napok 9 órakor kezdődnek és 16 óráig tartanak, egy ebédszünettel, illetve délelőtt és délután egy-egy rövid szünettel. A pontos kezdés érdekében kérjük, érkezz legalább 10 perccel korábban. 

Fizetési feltételek

A tanfolyam díja: 30.000 Ft, amelyet a választott tanfolyami időpont előtt legkésőbb két héttel kérünk befizetni a helyszínen nyitvatartási időben készpénzben vagy pedig előre utalással. 

szerezhető végzettség

A tanfolyam elvégzését követően igazolást adunk, mellyel tanuló az ÁEEK által szervezett írásbeli vizsgára jelentkezhet.

jelentkezés

Amennyiben cégre kéred a számlát, kérlek azt is jelöld

A tanfolyam indulásáig hátralévő idő:

  • 00nap
  • 00óra
  • 00perc

"A tanfolyam nagyon sokat segített nekem abban, hogy egyben átlássam a teljes anyagot és fókuszáltabban tudjak felkészülni a vizsgára. Önállóan jóval nehezebb elsajátítani, mert az oktató hölgy (Fanni) rengeteg összefüggést magyarázott el, ami nincs benne az anyagban megfelelő részletességgel."

Andrea

természetgyógyász

Képzési helyszín:

Medical Healing Point
1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 6.

M1 földalatti: Kodály körönd
105 busz: Kodály körönd
72-es trolibusz: Szinyei Merse Pál utca