HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁS
MESTERKURZUS

A tanfolyamról röviden

A mestertanfolyamon olyan magas szintű ismereteket sajátíthatsz el, amelyhez hasonlót a kínai orvosi egyetem hallgatói tanulnak. A képzés során megtanulhatod, hogyan állíts fel komplett diagnózist, hogyan ismerj fel a betegségeket, hogyan válaszd ki a megfelelő gyógymódot.

Az oktatás során képessé válsz felismerni a legtöbb nőgyógyászati / belgyógyászati /  neurológiai betegség okát és kezelési tervét meghatározni Kínai (TuiNa) gyógymasszázzsal és a kéztechnikák megfelelő alkalmazásával eredményesen gyógyíthatod a fentebb felsorolt betegségeket

kik vehetnek részt a képzésen?

A tanfolyam előfeltétele a Kínai orvoslás alaptanfolyamon való részvétel, de nem szükséges hozzá az alaptanfolyamon letett vizsga.

Az alaptanfolyam és a rá épülő mestertanfolyam tananyaga együtt lefedi az 5 éves kínai orvosi egyetem tananyagát, egyfajta esszenciaként a legfontosabb ismereteket továbbadva.

Tanfolyami időpontok

A 10 napos mesterképzés (+ 5 hospitálási nap, mely napokon betekintést kaphatunk Papp János doktor úr vezetésével a hagyományos kínai orvoslásba) várható kezdési időpontja: 2023. április.

Részvételi szándékodat, érdeklődésedet kérlek jelezd felénk az [email protected] e-mail címen. Jelentkezéskor kérjük add meg a teljes nevedet, számlázási címedet, telefonszámodat.

További információ, kérdés esetén hívj minket a +36 1 444 9011-es telefonszámon (5-ös mellék).

Fizetési feltételek

Regisztrációs díj: 100.000 Ft

A regisztrációs díj beleszámít a tanfolyam díjába, melyet kérünk a jelentkezéskor befizetni. A regisztrációs díjat csak abban az esetben térítjük vissza, ha a tanfolyam megtartását esetleges járványügyi korlátozások miatt le kell mondanunk. Más, későbbi tanfolyamba beszámítható.

 

Egy összegben: 450.000 Ft

Egyösszegű fizetés esetén csak a regisztrációs díj után fennmaradó összeget kell fizetned, tehát 350.000 Ft-ot. 

Vizsgadíj: 40.000 Ft (a tanfolyami díj felett)

Amennyiben nem szeretnél a tanfolyam végén vizsgát tenni, ebben az esetben csak elismerő oklevelet adunk, felnőttképzési tanúsítványt nem.

szerezhető végzettség

A mestertanfolyamot végzettek részére oklevél kerül átadásra, TuiNa masszőr végzettséggel. Mestertanfolyamot végzett hallgatóink az ország számos pontján nyitottak önálló praxist vagy építették be a tanultakat meglévő vállalkozásukba.

Angol/német nyelvű oklevelet adunk igény szerint, amellyel számos országban közvetlenül dolgozhatsz, mint TuiNa masszőr néhány országban a megszerezett tudásoddal már csak különbözteti vizsgát kell tenned, hogy dolgozhass, egyéb iskolát nem kell elvégezned.

A tanfolyam indulásáig hátralévő idő:

“Maximálisan elégedett vagyok, a kínai orvoslással olyan terület nyílt meg előttem, amely nagyban segíti a munkám, lelkesen tanultam. A legjobb helyre jöttem, az órák élvezetesek, rengeteg elméleti és gyakorlati ismerettel gazdagodtam. Különösen nagy előny, hogy olyan tanároktól tanulhatunk, akik Kínában sajátították el az ismereteket."

Gábor

természetgyógyász

Képzési helyszín:

Medical Healing Point
1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 6.

  • 1-es metróval a Kodály köröndtől pár perc sétára, 4-6-os villamos Oktogon megállójától pedig kb. 10 perc sétára található
  • Ha autóval érkezel, akkor a környező utcákban van parkolási lehetőség, de a legközelebbi mélygarázst a Westend City Center bevásárlóközpontban találod, ami körülbelül 15 perces sétára van az oktatási helyszíntől.

Kérdésem van, szeretnék többet tudni!

IDŐPONTOK HAMAROSAN!