családállítás

családállítás

állítás

A családállításról

A Papp János által vezetett családállítás Hellinger alapokon egy teljesen új módszer, melynek köszönhetően lehetőséged nyílik családi kapcsolatok korrekciójára, illetve a személyiséged egyes részeinek (önszeretethiány, önbecsülési problémák stb), gyermekvállalási / fogantatásból eredő nehézségek, valamint munkából, karrierből adódó feszültségek feltárására, megoldására is.

kinek ajánljuk?

A családállítás foglalkozást azok számára ajánljuk, akik nyitottak az önismereti technikák és a csoportmódszerek iránt.
A foglalkozás során olyan érzelmeket, emlékeket is átélhetsz, amelyek eddig ismeretlenek voltak számodra. Ebben számíthatsz a csoport megtartó erejére és János magabiztos vezetésére, támogatására. 

a családállítás időpontja

2020. november 21.;  9:00-16:00

Kérjük gyere kényelmes ruhában, mert a nap folyamán kisebb mértékben mozogni fogsz.

A nap folyamán egy órás ebédszünettel tudsz számolni, 12-13 óra körül. A helyszínen rendelkezésre áll konyha evőeszközökkel és mikróval, ill. a környéki éttermekben is tudsz ebédelni. 

A családállítás ára

30.000 Ft (bruttó), melyet a november 10-ig kérünk átutalni a visszaigazoló levélben található számlaszámra.

A családállítás módszertani háttere

A családállítás rendszere B. Hellinger megfigyelése és H. Breuer pszichológia-elméleti munkája alapján vált ismertté. Ők fogalmazták meg, hogy létezik egy közös családi lélek, egy olyan családi energiamező, amely tartalmazza a kiterjesztett család összes információját, ezért meghatározóan irányítja az egyes emberek életét. A mezőben alapvető törvényszerűségek működnek. Ha a törvények sérülnek, az a következő generációk tagjaira is hatással lehet.

Minden közösség, a párkapcsolat, a család, a társadalom egyúttal rendszer is. A családállítás az energiamezőből jeleníti meg képviselők segítségével a család erőterét addig a határig, amíg azt a kliens érzékelni képes. A családállítás során a kliens közösségének (családnak, társadalomnak, stb.) a kliens által megfogalmazott kérdése szempontjából meghatározó tagjait megjelenítjük a térben. A megjelenítés csoportos munka esetében a csoporttagokkal történik. A megjelenített személyek kliens által kiválasztott képviselőinek testi érzetei, érzései, gondolatai betekintést engednek a rendszer dinamikájába (ki kit lát, kire néz szívesen, kit hogyan észlel, kitől tart, kihez közeledne, stb.). Emellett a képviselők helyzetének változtatásával és bizonyos rituálék megtételével a rendszer fejlődési lehetőségei is feltárulnak. Az állítás közben kevés szó hangzik el, a képviselők a térben, a létrejött energiamezőben mozognak érzeteiket követve, azokat visszajelezve.

közösség

Az energiamező emlékezik, ezért bármikor megismétlődhet a közösség egy korábbi cselekvése. Így fordulhat elő, hogy egy családban generációról generációra ugyanazok a sorsok ismétlődnek, mert a családi mező emlékezete ugyanazokat a mozgásokat hívja elő. Hellinger megfigyelte, ha ezt a mezőt kívülről egy új szellemi behatás éri – egy új szellemi mozgást állítunk be – akkor ez az ismétlődés megáll, és az egyén képes lesz egy új életszakaszt kezdeni.

A családállítás módszerével feltérképezhetőek és gyógyíthatóak olyan életbeli elakadások, lelki problémák, amelyek okai az egyén tudatában meg nem jelenő családi vérvonal sorsaiból adódnak. 

A Papp János által kifejlesztett egyedi módszer alkalmazásával a paciensek a visszajelzések alapján 80-90%-ban azonnali hatásról számolnak be, melynek következménye a nagyobb harmónia környezetükkel és önmagukkal. Olyan komplex módszer ez, amely messze túlmutat az eredeti családállítási modelleken és segít, hogy az elindult változásokat követően tudatosabban tegyünk meg minden tőlünk telhetőt önmagunkért

jelentkezés

Amennyiben cégre kéred a számlát, kérlek azt is jelöld

A családállításig hátralévő idő:

  • 00nap
  • 00óra
  • 00perc

A családállítást vezeti:

Papp János - Hagyományos kínai orvos

Papp János

"Nagyon szerettünk volna a párommal kisbabát, de sehogy sem jött össze. Minden leletem és értékem tökéletes volt, nekem is és a páromnak is. Ekkor hallottam a családállítás módszeréről és úgy voltam vele, miért ne próbálhatnám ki. Mindig is kicsit feszült volt a kapcsolatom a szüleimmel. Az állítás nagy felismeréseket hozott, hogyan hozom tovább az édesanyám és a nagyszüleim mintáit. Ezeket János helyreállította és azt hiszem, csodába illő módon, másfél hónappal az állítás után megjelent a bűvös két csík a teszten. Most 1 éves a kisfiúnk <3"

Edina

közgazdász

"Azért mentem el Jánoshoz, mert akárhányszor pénzhez jutottam, kifolyt a kezem közül. Valami elromlott, vagy jött egy váratlan kiadás, így az anyagi helyzetem nem hogy javult volna a karrieremben való előrelépéssel, inkább folyamatosan rosszabbodott. Kiderült, hogy az önbecsülésem hiánya miatt kerültem ebbe a helyzetbe, így a pénzt sem tudtam befogadni, áramoltatni, ezért "igyekeztem rövidúton megszabadulni tőle", mert ismerősebb volt a nincs, mint a van. Az állítás után kb. 2-3 hónappal elkezdett javulni a helyzet, új bevételi források, ügyfelek találtak meg. És örömmel jelentem: azóta egyszer sem romlott el a lakásban semmi."

Gabriella

HR vezető

Képzési helyszín:

Medical Healing Point
1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 6.

M1 földalatti: Kodály körönd
105 busz: Kodály körönd
72-es trolibusz: Szinyei Merse Pál utca