„Megtanítom neked a valaha ismert leghatékonyabb technikát, amelyben ötvöztem 20 év manuálterápiás tapasztalatát, legalább 10 különféle masszázstechnika fogásait az orvosként szerezett tudásommal” - Papp János
Holistic Academy logo

A tanfolyam helyszíne és időpontja

Holistic Academy – Budapest

Gerincprotokoll tanfolyam – derék modul:  2021. szeptember 18-19., szeptember 25-26.

Gerincprotokoll tanfolyam – nyak modul: 2021. november20-21., november 27-28.

Egyedülálló, kivételesen hatékony módszer

A funkcionális gerinckezelés (Gerincprotokoll) eljárás egy olyan összetett, komplex kezeléssor, amelynek elsajátításával egyetlen kezeléssel 50-75%-os állapotjavulás érhető el a leggyakoribb akut és krónikus gerincbetegségeknél, mozgásszervi problémánál, mint befagyott váll, akut derékfájdalom, sérvek, akár egyetlen kezeléssel is!

Tanuld ezt az egyedülálló, kivételesen hatékony módszert magától a terápia megalkotójától, Papp János orvos-természetgyógyásztól, amellyel bízonyítottan rövid idő alatt jövedelmező vállalkozást építhetsz!*

*Képzésünket elvégzett hallgatóink visszajelzései alapján

Válj kiváló masszázsterapeutává a funkcionális gerinckezelés módszerével

A funkcionális gerinckezelés kezeléssorát alkotó lazító-és gyógymasszázs technikák egyenkénti elsajátítása évtizedekig is eltarthat – jelentős anyagi áldozat mellett. Papp János ezen technikákból emelte ki a leghatékonyabb fogásokat és egyesítette őket egy komplex, kivételesen eredményes és egyszerűen elsajátítható rendszerbe. A funkcionális gerinckezelés módszerével olyan makacs, akár krónikussá vált problémákat és fájdalmakat kezelhetsz, mint a befagyott váll, a sérv és a különböző, ülő munkától kialakult derék-hát-és vállfájdalmak.  

Több mint 20 év terápiás tapasztalat egyetlen módszerben

Orvosként, akupunktúrás orvosként és betegkéntis egyaránt találkoztam akut gerincproblémákkal, ezért tanulmányaim központjában a különböző terápiás eljárások elsajátítása állt, mint például Craniosacralis terápia, Alexander-technika, Tuina kínai manuálterápia, DORN gerincterápia, Tigger point terápia, az akupunktúrás és TUNG akupunktúrás pontok ismerete. Hosszú évek alatt azt tapasztaltam, hogy ezekből a terápiákból kiemelve bizonyos manuális technikákat és meghatározott kezelési sorrendben elvégezve azokat, bármely más eljárásnál hatékonyabban kezelhetem a leggyakoribb derék- és nyakproblémákat. A funkcionális gerinckezelés eljárás kifejlesztése több mint 20 év terápiás tapasztalatán alapszik.
Papp János
a Funkcinális gerinckezelés módszer megalkotója
Gerincprotokoll-nyakprotokoll-derekprotkoll-tanfolyam-holisticacademyhu-3

Azonnal használható technika

Kránicz Róbert, Yumeiho masszőr

3 ok, amiért megéri elvégezned ezt a képzést

„Kb 10 éve vagyok masszőr, de mindig problémát jelentettek a komoly fájdalmakkal jövő klienseim, mert néha nem tudtam velük mit kezdeni, volt, hogy inkább orvoshoz küldtem őket. Miután elvégeztem a funkcionális gerinckezelés képzés nyak és derék modulját is, ez gyökeresen megváltozott, mert olyan kezelést tudok nekik adni, amelyet egyetlen masszőr vagy orvos sem a környezetemben. Ma már annyi vendégem van, hogy előfordul, hogy 2 hónapos a várólistám”
Attila
gyógymasszőr

A leggyakoribb kérdések, amelyek benned is felmerülhetnek

A weboldal alján található regisztrációs űrlap beküldésével. Jelentkezésedet oktatásszervező kolléganőnk kapja meg, aki hamarosan e-mailben tájékoztat a tandíjfizetés módjáról és a tanfolyam részleteiről (oktatási anyagok, stb.)

A tanfolyamra jelentkezés határideje: 2021. szeptember 10.

A funkcionális gerinckezelés tanfolyamnak nincs előfeltétele, teljesen kezdők, szakmaváltók is elvégezhetik, azonban masszőrök, manuálterapeuták, csontkovácsok és gyógytornászok számára továbbképzésként végezhető.

A funkcionális gerinckezelés tanfolyam ára tartalmazza a Papp János által készített jegyzetet

A tanfolyamot Papp János, a Medical Healing Point vezető hagyományos kínai orvosa és a Holistic Academy alapító tanára irányítja.

A képzés anatómiai anyagának oktatója Viland Fanni, gyógytornász.

A funkcionális gerinckezelés képzés ára modulonként (nyak, illetve derék modul) 130.000 Ft/fő. 

A tanfolyam ára tartalmazza a 4 napos tanfolyam díját, ezen belül a gyakorlónapot, a jegyzetet, valamint a funkcionális gerinckezelés videós anyagát, melyet a tanfolyamot követően e-mailben küldünk ki.

A tanfolyam ára tartalmaz egy 30.000 Ft-os regisztrációs díjat, ennek befizetésével válik érvényessé a jelentkezésed.

A regisztrációs díjat a visszaigazoló e-mailben található számlaszámunkra tudod befizetni utalással. Ha egyösszegben fizetsz, természetesen ugyanerre a számra befizetheted a teljes összeget.  

A 40.000 Ft-os regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni, azonban más tanfolyamunk árába beszámítható. 

A gerincprotokoll tanfolyam ára

A funkcionális gerinckezelés tanfolyam két részes, derék és nyak modulokból áll. Mindkét modul önállóan is használható kezelésre, azonban mindkét modul elvégzése több eszközt és lehetőséget biztosít számodra kezelőként.

A tanfolyamon a helyedet 30.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani.

Funkcionális gerinckezelés - derék

(alsótest kezeléssor)
130 000Ft
 • Részvétel a tanfolyamon
 • A tanfolyam jegyzete + oktatóvideó
 • Képzett szakemberek
 • Oklevél német és angol nyelven

Funkcionális gerinckezelés - nyak

(felsőtest kezeléssor)
130 000Ft
 • Részvétel a tanfolyamon
 • A tanfolyam jegyzete + oktatóvideó
 • Képzett szakemberek
 • Oklevél német és angol nyelven

Teljes gerincprotokoll

Derékprotokoll + nyakprotokoll
3200
 • Részvétel a tanfolyamon
 • A tanfolyam jegyzete + oktatóvideó
 • Képzett szakemberek
 • Oklevél német és angol nyelven

Teljes gerincprotokoll

Derékprotokoll + nyakprotokoll
3200
 • Részvétel a tanfolyamon
 • A tanfolyam jegyzete + oktatóvideó
 • Képzett szakemberek
 • Oklevél német és angol nyelven

Mi tartjuk a funkcionális gerinckezelés tanfolyamot

Papp János - Hagyományos kínai orvos

Papp János

hagyományos kínai orvos, manuálterapeuta

Viland Fanni gyógytornász

Viland Fanni

gyógytornász

A tanfolyam helyszíne

kínai orvoslás - Holistic Academy
kínai orvoslás - Holistic Academy
kínai orvoslás - Holistic Academy
kínai orvoslás - Holistic Academy

Képzéseinket a Medical Healing Point oktatótermében tartjuk Budapesten, az Andrássy út közvetlen szomszédságában, a Kodály köröndnél található 340 négyzetméteren, ahol minden a Te gyógyulásodat szolgálja. 

Autóval a közeli utcákban tudsz parkolni, tömegközlekedéssel pedig az 1-es metró (földalatti) és a 105-ös busz Kodály körönd megállójától 3 perc sétával, a 72-es trolibusz Szinyei Merse Pál megállójától 5 perc sétával megközelíthető. 

Végzett hallgatóink ezt mondják rólunk

Egész életemben ülőmunkát végeztem, és váltani szerettem volna. Én már jártam korábban funkcionális gerinckezelés kezelésen, alig hittem el, hogy egyetlen kezelés után megszabadultam az elviselhetetlen derékfájdalmaimról, amik már évek óta kínoztak. Ez hozta meg a kedvet, hogy én is megtanuljam ezt az eljárást, és valódi segítséget nyújthassak én is másoknak. Rengeteget gyakoroltam és ma már csak ebből élek, nem volt szükségem más technikák elsajátítására
Judit
Véletlen találtam meg a hirdetést, és furcsa volt, hogy 2nap alatt valami csodamódszert ígérnek, de egyben kíváncsi is lettem. Megdöbbentő volt tapasztalni, hogy még annál is többet kaptam, mint amit mondtak. Az anyag nem könnyű és sok is, sokszor el kellett olvasnom a tanfolyam után is, és persze sokat kellett gyakorolni a technikákat, de ma már tudom, hogy a tanfolyam ára a 10x-ét is megérte volna. Ez a legkomplexebb kezeléssor, amit valaha tanultam, és ki merem jelenteni, hogy a leghatékonyabb is
Zsófi
Gyógymasszőrként dolgozva látom, tapasztalom a nyugati masszázsok korlátait, hiányosságait. Ennek egyik oka az, hogy a nyugati gyógyászatból hiányzik a holisztikus emberszemlélet. A funkcionális gerinckezelés tanfolyamon nem csak egy technikából álló sorozatot tanultam, hanem új lehetőségeket a hatékonyabb gyógyításra. Ugyan alkalmazottként a munkahelyemen nem tudom alkalmazni a teljes rendszert, néhány technikát be tudok vinni ezekbe a rövid kezelésekbe; de a privát vemdégaim körében folyamatosan használom. A visszajelzés mindig pozitív
András
Ez a képzés minden várakozásomat felülmúlta. Sosem hittem, hogy egy 2 napos tanfolyamon fogom megtanulni azt a technikát, amivel meg tudom majd többszörözni a fizetésemet és a tudásomat is. Dr. Papp János páratlanul nagy tudású és segítőkész oktató, minden kérdésemre választ adott a képzés során, így a megszerzett tudást már másnaptól alkalmazni tudtam a munkámban. Köszönöm!
Hédi

Jelentkezem a tanfolyamra